Jo monet naiset ovat pudottaneet painoaan käyttämällä XLS Medical -valmistetta. Voit katsoa ja lukea heidän menestystarinoitaan ja vinkkejään tästä.

 

Samina Järvinen -12kg*

Synnytyksen jälkeen kertyi paljon mitä halusin saada pois. Halusin laihtua ulkonäöllisistä syistä mutta myös koska minulla oli huono olla, olin koko ajan väsynyt enkä saanut kunnolla nukuttua. Nyt liikun paljon, nukun yöt hyvin, syön terveellisesti ja olen hyvällä tuulella.

”Olen tyytyväinen ulkonäkööni”

*Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti

Tiina Ikonen -10kg*

Kaikkia mahdollisia dieettejä on kokeiltu, tuloksetta. Tavoitteena oli saada painoa alas ja siten parantaa omaa oloani sekä hedelmällisyyttäni. Pudotin painoa terveellisellä ruokavaliolla, liikunnalla ja XL-S Medicalin avulla.

”Jaksaminen on paljon parempi kuin ennen”

*Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti

Liisa Korjula – 10kg*

Havahduin siihen kun kävin pitkästä aikaa vaa’alla, se oli lopullinen herätys että miten tässä on näin päässyt käymään. Aikaisemmin en juonut lasillistakaan vettä päivässä, nyt menee kevyesti 2-3 litraa. Pyrin liikkumaan päivittäin ja keskityn siihen mitä laitan lautaselle. Jaksan paremmin, itsevarmuutta on tullut lisää ja hyväntuulisuus on astunut kehiin.

”Olen huomattavasti paremmalla tuulella”

*Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti