Omega Pharma on vakaasti päättänyt suojata yksityisyyttäsi ja kehittää tekniikaa, jonka ansiosta kokemuksesi online-tapahtumasta on mahdollisimman voimakas ja turvallinen. Tämä tietosuojalausunto koskaa Omega Pharman verkkosivuja ja säätelee tiedonkeruuta ja -käyttöä. Käyttämällä Omega Pharman verkkosivuja hyväksyt ne tietoja koskevat ehdot, jotka on kerrottu tässä ilmoituksessa.

Omega Pharma kerää sinusta henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten sähköpostiosoitteesi ja nimesi.

Omega Pharma kerää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi hallitakseen Omega Pharman verkkosivuja ja tuottaakseen niitä palveluja, joita olet pyytänyt. Omega Pharma voi ottaa sinuun yhteyttä myös tutkimusten kautta selvittääkseen käsityksiäsi nykyisistä palveluista tai mahdollisista uusista palveluista, joita voidaan tarjota.

Omega Pharma ei myy, vuokraa edelleen tai liisaa asiakasluetteloitaan kolmansille osapuolille.

Tällä Omega Pharman verkkosivulla ei käytetä evästeitä.

Omega Pharma varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi eivät ole ulkopuolisten saatavilla, käytettävissä tai nähtävillä. Omega Pharma varmistaa, että ne henkilökohtaiset tunnistetietosi, jotka annat käyttöön selaimella kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä, suojataan niin, että ne eivät ole ulkopuolisten saatavilla, käytettävissä tai nähtävillä. Kun henkilökohtaisia tietoja (kuten esimerkiksi luottokortin numero) siirretään muille verkkosivuille, ne suojataan salauksella, kuten esimerkiksi käyttämällä Secure Socket Layer (SSL) protokollaa.

Omega Pharma päivittää silloin tällöin tätä tietosuojailmoitusta yritysten ja asiakkaiden antaman palautteen perusteella. Omega Pharma kehottaa sinua silloin tällöin tarkastelemaan tätä ilmoitusta, jotta saat tietoa siitä, miten Omega Pharma suojaa sinua koskevia tietoja.